رایزنی مصر و انگلیس درباره پرونده فلسطین-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

رایزنی مصر و انگلیس درباره پرونده فلسطین

وزیران امور خارجه مصر و انگلیس در مورد تحولات فلسطین و مذاکرات سازش بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر دومنیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس سه شنبه با «سامح شکری»، همتای مصری خود تلفنی در مورد مسائل منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه انگلیس دو طرف طی این تماس در مورد گفت‌و‌گوهای سازش در غرب آسیا و حمایت‌های لندن از راه کار دودولتی در سرزرمین های اشغالی فلسطین رایزنی کرده‌اند.

وزیر امور خارجه انگلیس همچنین گفته است که کشورش ملزم به تقویت روابط قوی با دولت مصر است تا با چالش‌های گسترده‌ای که کرونا بر کشورها تحمیل کرده، مقابله کنند.

در همین ارتباط، «رُزی دیز»، سخنگوی دولت انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا مدعی شد که لندن از اقدام رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری به شدت ناراحت است.

او گفت: «بریتانیا با طرح الحاق کرانه باختری مخالف بوده و آن را مخالف قوانین بین‌الملل می‌داند. ما هرگز هرگونه تلاش یک جانبه‌گرانه [اسرئیل] برای تغییر مرزهای مورد توافق شده سال ۱۹۶۷ را به رسمیت نخواهد شناخت».

این مقام انگلیس در حالی از طرح دو دولتی حمایت می کند که وزارت خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای موسوم به بیانیه بالفور در سال ۱۹۱۷، به صهیونیست‌ها حق اشغال فلسطین و ایجاد «کشور یهود» را داد.

راهکار دودولتی بعد از جنگ شش روزه بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی (۱۹۶۷) در مقابل طرح تک دولتی (دولت رژیم صهیونیستی) مطرح شد و به دنبال ایجاد دو دولت (دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی و دولت رژیم صهیونیستی) در سرزمین تاریخی فلسطین است. این طرح در مقایسه با راهکار تک دولتی مورد استقبال بیشتر کشورها است.

 

فارس

ارسال نظر